Ihmisiä kuvattu alhaalta päin, pitelevät puisia palapelinpalasia.

Webinaarisarja: Arviointi ja vaikuttavuus – eväitä nuorisoalan ammattilaiselle

Nuorisoalan osaamiskeskukset järjestävät kolmen webinaarin sarjan vaikuttavuudesta. Sarjassa tutustutaan osaamiskeskusten vaikuttavuustyön tuloksiin nuorisotyön eri kohderyhmien kannalta.

Miten nuorisotyön merkityksestä voi kertoa? Miten saamme tietoa oman työmme tuloksista? Mitkä ovat hyviä mittareita laadulle? 

Nuorisoalan osaamiskeskukset kehittävät ja edistävät nuorisoalan osaamista ja asiantuntijuutta. Nykyisten osaamiskeskuksien toimintakausi lähestyy loppuaan ja on aika esitellä työn tuloksia. Olemme valmistaneet tälle syksylle napakan kolmen webinaarin sarjan, jonka keskiössä ovat arviointi ja vaikuttavuus. 

Edustettuna on koko nuorisoalan kirjo järjestöjen ja kuntien työstä koulu- ja digitaaliseen nuorisotyöhön. Tule Zoomiin kuulemaan kehitetyistä työkaluista ja tehdyistä oivalluksista. Olet tervetullut yksittäiseen tilaisuuteen tai mukaan kaikkiin! Tapahtumat sopivat monenlaisille nuorisoalan ammattilaisille, ja kysymykset arvioinnista ja kehittämisestä ovat yhteisiä koko kentälle. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Tiistai 3.10. klo 13–14 

Keskiviikko 25.10. klo 13–14 

Keskiviikko 8.11. klo 13–14 

Ilmoittautumalla saat Zoom-osoitteet sähköpostiisi.  

Voit myös tulla suoraan mukaan näistä linkeistä: 

Lisätietoja sisällöstä

Raisa Omaheimo 
Osaamiskeskuspäällikkö, Osaamiskeskus Kentauri  
raisa.omaheimo@kentauri.fi 

Lisätietoja teknisestä toteutuksesta

Minna Ilva 
Toiminnanjohtaja, Verke 
minna.ilva@verke.org