oppijana1-1.png

Tulossa: Digitaalisten osaamismerkkien työpaja 11.5.2022

Osaamiskeskus Kentauri ja OppiJana-hanke järjestävät työpajan digitaalisista osaamismerkeistä 11.5.2022. Vetäjinä toimivat Eeva Jeronen ja Kaisu Tuominen.

Vapaaehtoistoimija hankkii hyödyllistä osaamista tehtävässään. Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen on yksi tapa palkita ja motivoida vapaaehtoista. Digitaalisten osaamismerkkien avulla osaamisen todisteet kulkevat aina mukana. Mitä osaamismerkki sisältää, kuinka sellainen tehdään ja kenelle se on tarkoitettu? Onko osaamismerkeistä hyötyä erityisesti maahanmuuttajille? 

OppiJana-hanke ja Osaamiskeskus Kentauri toteuttavat yhdessä työpajan digitaalisista osaamismerkeistä keskiviikkona 11.5. klo 14–16. Vetäjinä toimivat Eeva Jeronen Kentaurista ja Kaisu Tuominen OppiJanasta. Paja toteutetaan Zoom-ympäristössä. Osallistuminen on maksutonta.

Työpaja on osa laajempaa koulutuskokonaisuutta, joka on suunnattu monikulttuurisessa vapaaehtoistyössä toimiville ohjaajille. Työpajojen sarja on käynnistynyt maaliskuussa ja jatkuu toukokuulle. Osallistua voi yhteen tai useampaan.

Ilmoittaudu haluamiisi työpajoihin.

Työpajoihin osallistumalla vahvistat myös omaa osaamistasi! Voit syventää työpajojen teemoja suorittamalla ”Ohjaajana monikulttuurisessa vapaaehtoistyössä” -verkkokurssin. Hae sen jälkeen digitaalista osaamismerkkiä tunnustukseksi osaamisestasi.

Lisätiedot: 

Kaisu Tuominen, kaisu.tuominen@ksl.fi, OppiJana-hanke (ESR)  
Eeva Jeronen, eeva.jeronen@kentauri.fi, Osaamiskeskus Kentauri