Nuori nainen hyppää ilmaan

Tule viestintä- ja tapahtumakoordinaattoriksi Kentauriin

Haemme Kentauriin monipuolista osaajaa, laita meille hakemus!

Sinustako Kentaurin uusi viestintä- ja tapahtumakoordinaattori?

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme monipuolista, nuorisojärjestöjen toiminnasta ja vaikuttavasta viestinnästä innostuvaa viestinnän ja tapahtumien tuottamisen osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3.2022-31.3.2023. Työssäsi teet Osaamiskeskus Kentaurin asiantuntijoiden työtä näkyväksi viestimällä monipuolisesti eri viestintäkanavissa. Lisäksi tuet Kentaurin toimintaa koordinoimalla erilaisia tapahtumia, kuten kokouksia, webinaareja, koulutuksia ja messuja.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta ja näyttöä onnistumisista monikanavaisen sisällöntuotannon tehtävistä digitaalisissa kanavissa
  • kokemusta tapahtumien tuottamisesta: lähi- ja etätapahtumat
  • visuaalisen viestinnän hallintaa
  • hyvää organisointikykyä ja itsenäistä työotetta
  • kykyä ottaa nopeasti haltuun uusia asioita ja järjestelmiä
  • nuorisoalan järjestöjen tuntemusta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Arvostamme tehokkuutta, ideointikykyä, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, valokuvaus- ja esiintymistaitoa sekä joustavuutta vaihtelevien työtehtävien keskellä.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen nuorisojärjestökenttään, joustavat työajat ja myös normaaliaikoina hyvät etätyömahdollisuudet. Työsuhde alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Opintokeskus Siviksen Helsingin toimipisteessä (Toinen linja 17).

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 31.1.2022 sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@ok-sivis.fi.

Toimi nopeasti! Aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo viikolla 4. 


Osaamiskeskus Kentauri tukee nuorten matkaa kohti merkityksellistä elämää kehittämällä ja edistämällä nuorisoalan ja järjestöjen osaamista, asiantuntijuutta ja tiedonkulkua. Kentauri tutkii nuorten harrastus- ja järjestötoiminnan vaikutuksia, kehittää järjestöjen nuorisotyötä koskevaa tiedontuotantoa, kehittää järjestöjen vaikuttavuusarviointia, selvittää kansalaistoiminnan muuttuvien toimintaympäristöjen vaikutuksia ja vahvistaa nuorten osaamisen tunnistamista ja tunnustamista. Kentauri toimii opetus- ja kulttuuriministeriön tuella ja toiminnasta vastaavat Suomen Partiolaiset, Opintokeskus Sivis, Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak sekä Talous ja nuoret TAT.

Lisätietoja:

Anne Ilvonen, viestintä- ja innovointipäällikkö, Opintokeskus Sivis, puh. 050 5879423