Käsi pitelemässä teekuppia, taustalla rekvisiittaa ja vaaleanruskeat pikselit.

Osallisuuden Teehuone kutsuu keskustelemaan

Osallisuuden Teehuoneella eri nuorisoalan osaamiskeskukset keskustelevat vuorollaan osallisuuden eri teemoista. Tervetuloa kuulolle!

Nuorisoalan osaamiskeskusten osallisuuden teemaryhmä tuottaa asiantuntijapuheenvuorojen ja työpajojen sarjaa kattoteemalla nuorten osallisuus. Osaamiskeskusten tietopääoma nuorten osallisuudesta on runsasta, ja kaikki lähestyvät aihetta eri näkökulmista ja kokemuksilla.

Aiemmin TEEHETKI #nuoretjaosallisuus -tietoiskuina tunnetut tilaisuudet vaihtuvat vuonna 2023 Osallisuuden Teehuoneisiin. Tule mukaan Teehuoneelle maistelemaan osallisuuden moniulotteisia näkökulmia! Teehuoneella kuullaan aluksi asiantuntijan puheenvuoro, minkä jälkeen aiheeseen syvennytään yhdessä keskustellen.

Osallisuuden teehuone: Osallisuus nuorten harrastuksissa ja järjestötoiminnassa

Kuppi teetä, ole hyvä! 

Tervetuloa Osallisuuden teehuoneelle 23.5.2023 klo 13.00–14.00! 

Teehuoneen kattauksesta vastaa Osaamiskeskus Kentauri, jonka yhtenä omana erityisalana on nuorten järjestötoiminta.

Teehuoneella teemaa taustoitetaan nuorten Tulevaisuusraportti 2021:een vastanneiden nuorten kokemuksilla osallisuudesta järjestötoiminnassa ja harrastuksissa. Kentaurin Teehuoneella pohditaan myös sitä, millaisia eri osa-alueita osallisuudella on järjestötoiminnassa. Teekupin oheen tarjoillaan myös Kentaurissa kehitettyjä mittareita nuorten osallisuuden kokemuksen mittaamiseen. Lisäksi tarjolla on myös kokemuksia siitä, millaisia haasteita osallisuuden mittaamisessa voi tulla vastaan. 

Teehuoneella nuorten järjestötoiminnan osallisuuden kysymyksiin ohjaavat Kentaurin asiantuntijat Marion Fields Sivikseltä ja Eeva Sinisalo-Juha Humakista.

Tulevat osallisuuden Teehuoneet:

  • 23.5.2023 Osallisuus nuorten harrastuksissa ja järjestötoiminnassa
  • 6.9.2023 Osallisuustyön saumat, tulokset ja näkyvyys haavoittuvassa asemassa olevien nuorten parissa
  • 26.10.2023 klo 13–14 Digitaaliset työkalut yhdenvertaisuuden edistäjinä