Kädet pitelemässä teekuppia.

Kuppi teetä, ole hyvä!

Tarjolla ajankohtaisia näkökulmia nuorten osallisuuteen.

Puheenvuoroja nuorten osallisuudesta

Nuorisoalan osaamiskeskusten osallisuuden teemaryhmä tuottaa puheenvuorojen sarjan kattoteemalla nuorten osallisuus.  

Nuorisoalan osaamiskeskusten yhteinen tietoiskusarja TEEHETKI #nuortenosallisuus järjestetään keväällä ja syksyllä noin kolmen viikon välein. Teehetkillä halutaan tukea kaikkia nuoren parissa toimivia aikuisia, kuten viranhaltijoita, järjestöjen työntekijöitä, nuorisotyöntekijöitä ja alan opiskelijoita.

Teehetket on nimensä mukaisesti suunniteltu lyhyiksi puheenvuoroiksi. Kaikki puhujat lähestyvät teemaa eri näkökulmista ja erilaisista kokemustautoista. Siksi asiantuntijapuheenvuorojen tarjonnassa tulee olemaan rikkautta. Teehetkillä halutaankin herätellä ajatuksia ja antaa inspiraatiota työhön.

Tämän syksyn Teehetkiä vietetään perjantaisin 10.9., 1.10. ja 15.10. klo 13‒13.20. Tarkempi ohjelma ja ilmoittaumislinkit löytyvät Nuoret ja osallisuus -verkkosivulta muutamaa viikkoa ennen tilaisuutta.

Tule kuulolle jo perjantaina 10.9.2021 klo 13-13.20! Tuolloin Teehetkessä esiintyvät Osaamiskeskus Kentaurin asiantuntijat Eeva Sinisalo-Juha ja Pekka Kaunismaa. Aiheena on Nuorten osallisuus harrastus- ja järjestötoiminnassa. Keitä teetä, istu alas, puhaltele kuumat höyryt pois ja tule kuulolle: https://bit.ly/TEEHETKI

Ota kuppi teetä, hyvä asento ja tule kuulolle!

TEEHETKET #nuoretjaosallisuus päivämäärät

KUUNTELE AIEMPIA PUHEENVUOROJA

Teehetkiä voi kuunnella ja hyödyntää myös jälkikäteen esimerkiksi työyhteisöjen keskustelujen alustuksina tai vaikkapa lenkkipoluilla. Tallenteet kestävät enimmillään 20 minuuttia.

> Tutustu ja kuuntele Teehetkiä