Nainen ratsastaa ruskealla hevosella, taustalla peltoa ja metsää. Oranssit pikselit oikeassa yläkulmassa.

Osaamista seuratoiminnasta -verkkokurssi

Osaamiskeskus Kentaurin ja Suomen Ratsastajainliiton yhteistyönä on rakennettu uusi "Osaamista seuratoiminnasta" -verkkokurssi.

Osaamista seuratoiminnasta -verkkokurssi auttaa hahmottamaan omaa ja muiden osaamista. Saat myös tietoa ja vinkkejä siitä, miten osaamista on mahdollista tehdä näkyväksi ja tunnustaa.

Tiivis ja itsenäisesti suoritettava verkkokurssi avaa harrastuksessa hankitun osaamisen tunnistamista ja tunnustamista. Kurssilla opit, mitä hyötyä osaamisen näkyväksi tekemisestä on niin yksilölle kuin koko yhteisöllekin.

Materiaali on suunnattu yhdistystoimijoille. Esimerkit on poimittu erityisesti hevosharrastuksesta ja ratsastusseurojen maailmasta, mutta tieto on sovellettavissa hyvin monenlaisiin yhteisöihin.

Verkkokurssin voi suorittaa haluamaansa tahtiin, itselleen sopivana ajankohtana. Ennakkotietoja ei tarvita. Kurssi on kaikille avoin ja maksuton.

Verkkokurssi on tuotettu Ratsastajainliiton ja  Kentaurin yhteistyönä. Suomen Ratsastajainliitto ry (SRL) on maamme ratsastusurheilun keskusjärjestö. Ratsastajainliitto edistää ratsastusta yleisenä urheilu- ja liikuntakasvatusmuotona, järjestää ratsastuskilpailuja ja kehittää maamme ratsastuksenopetusta ja valmennusta. Se on kaikkien ratsastuksen harrastajien etujärjestö, joka ajaa sekä huippu-urheilun että kuntoharrastajien asiaa. Ratsastajainliiton keskeisiä tehtäviä on turvata hevosen hyvinvointi kaikessa urheilu- ja harrastetoiminnassa.

Photo by Elisa Pitkänen on Unsplash.
Tarrat Veera Aro.