Kentaurin osaamismerkkejä.

Järjestä itse selfiemerkkityöpaja nuorille!

Kentaurin uudella selfieosaamismerkkien työpajamallilla järjestön ohjaaja voi opettaa nuorille merkin tekemistä. Tule mukaan verkkotyöpajaan oppimaan, miten paja pidetään!

Onko järjestösi tai muun yhteisösi toiminnassa mukana oleville nuorille kertynyt sellaista osaamista toiminnasta, jota nuoren olisi hyvä tuoda esiin? Haluaisitko järjestää nuorille työpajan, jossa nuori tunnistaa osaamistaan ja tekee itselleen osaamismerkin, jota hän voi vaikkapa jakaa somessa tai liittää työhakemuksiin?

Osaamiskeskus Kentaurin toteuttaman kyselytutkimuksen tulokset (2021) osoittivat, että nuoret kokivat oppineensa järjestö- ja harrastustoiminnan kautta monia sellaisia valmiuksia, joista voidaan katsoa olevan hyötyä yleisesti myös työelämässä. Työn pohjalta alettiin rakentaa työpajamallia, jonka avulla mikä tahansa nuorisoalan järjestö voi toteuttaa itsenäisesti osaamismerkkityöpajan nuorten kanssa. Työpajan avulla kannustetaan ja opastetaan nuoria tunnistamaan ja tekemään näkyväksi erilaista osaamista.

Selfiemerkki nuorille -verkkotyöpaja

Webinaari 22.8. klo 9–11.

Työpajan vetävät Kentaurin asiantuntijat Sanna Saarimaa (Opintokeskus Sivis) sekä Lauri Vaara (Talous ja nuoret NYT).

Työpajassa käydään läpi, kuinka järjestät selfie-merkkipajan toiminnassanne mukana oleville nuorille. Pääset testaamaan, kuinka työpaja ja sen materiaalit toimivat käytännössä.

Ilmoittautuminen on auki 21.8. klo 12.00 saakka.

Webinaariin ilmoittautuneet saavat muistutuksen ja linkit suoraan sähköpostiinsa ennen tapahtumaa. Webinaari tallennetaan ja linkki ja mahdolliset materiaalit lähetetään ilmoittautuneille.

Lisätiedot

Sanna Saarimaa
Osaamiskeskus Kentaurin ja Opintokeskus Siviksen asiantuntija
sanna.saarimaa@kentauri.fi