Värikkäistä palapelinpalasista tehty sydän, jota käsi kokoaa. Vaaleansiniset pikselit oikeassa yläkulmassa.

Arviointitaidot haltuun ja vaikutukset esiin!

Uusi vaikuttavasti.fi-sivusto on julkaistu tukemaan nuorisoalan järjestöjen vaikuttavuustyötä. Itseopiskelualustan käytöstä järjestetään lanseerauswebinaari 6.9. klo 13–14.

Uusi vaikuttavasti.fi-sivusto on julkaistu, ja tulossa on webinaari ja vertaisverstaita!

Nuorisoalan Osaamiskeskus Kentaurissa on tehty määrätietoisesti työtä järjestökentän vaikuttavuusarviointiosaamistaitojen kehittämiseksi, ja sen pohjalta on kehitetty uusi sivusto tukemaan nuorisoalan kentän työtä. Vaikuttavasti.fi on verkkosivusto vaikuttavuusarvioinnin itseopiskelun tueksi. Se on suunnattu järjestöissä toimiville ihmisille toiminnanjohtajasta vapaaehtoiseen. Keväästä 2024 alkaen sivustoa ylläpitää Opintokeskus Sivis.

Löydät sivustolta kahdeksan eri koulutusta, joiden avulla voit perehtyä arvioinnin eri osa-alueisiin. Koulutukset sisältävät tietopaketin, pohtimistehtäviä ja visan, jolla voit testata osaamistasi. Voit perehtyä sivustolla joko yksittäiseen koulutukseen tai käydä läpi vaikka ne kaikki.

”Vaikuttavasti.fi vastaa järjestökentän isoon tarpeeseen, ja tarjoaa työkaluja vaikuttavuuden arviointiin. Konkreettisilla vinkeillä pääsee varmasti arvioinnin alkuun, mutta toisaalta kokenutkin tekijä löytää uusia näkökulmia.”

Tuija Kautto, Palvelujohtaja, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry

Toimi vaikuttavasti -julkaisuwebinaari

Haluatko oppia, miten osoittaa ja arvioida järjestösi tai yhdistyksesi tuloksia ja vaikutuksia? Kentaurin ja Opintokeskus Siviksen uusi vaikuttavasti.fi-itseopiskelusivusto ohjaa sinut opin äärelle. Tule webinaariin tutustumaan sivustoon ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Tervetuloa mukaan 6.9. klo 13–14.

Tapahtumassa vaikuttavasti.fi-sivuston kehittäjät Marion Fields ja Raisa Omaheimo esittelevät sivustoa.

Webinaari pidetään Zoom-alustalla. Voit osallistua myös vapaasti osoitteessa zoom.us/my/kentaurikeskustelee.

Ilmoittautuminen on auki 6.9. klo 12.00 saakka.

Webinaariin ilmoittautuneet saavat muistutuksen ja linkit suoraan sähköpostiinsa ennen tapahtumaa. Webinaari tallennetaan ja linkki ja mahdolliset materiaalit lähetetään ilmoittautuneille.

Vaikuttavasti.fi-vertaisverstas

Tervetuloa Vaikuttavasti.fi-vertaisverstaalle jakamaan kokemuksia ja syventämään osaamistasi!

Itsepiskelusivusto tarjoaa perusteet vaikuttavuuskysymysten ja arvioinnin itseopiskeluun. Verstaalla voit kysyä itsellesi epäselväksi jääneistä asioista, jakaa omia käytäntöjäsi ja oppia muilta. Ilmoittaudu mukaan nuorisoalan järjestöjen tapaamisiin!

Verstaita järjestetään syksyn aikana yhteensä neljä kertaa. Kaksi näistä on suunnattu nuorisoalan järjestöjen ja toiset kaksi Siviksen jäsenjärjestöjen ihmisille.

Erityisesti nuorisoalan järjestöille suunnatut tilaisuudet 24.10.2023 klo 13–14.30 ja 28.11.2023 klo 13–14.30. Ilmoittaudu tästä

Kaikille Siviksen jäsenjärjestöille järjestöille suunnatut tilaisuudet:  

31.10.2023 klo 13–14.30. Ilmoittaudu tästä

12.12.2023 klo 13–14.30. Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot tilaisuuksista ja vaikuttavasti.fi-sivustosta

Marion Fields
Asiantuntija, Osaamiskeskus Kentauri ja Opintokeskus Sivis

marion.fields@kentauri.fi