Nuoria ringissä kädet yhdessä. Oranssit pikselit oikeassa reunassa.

Allianssi ja Kentauri: Nuorten järjestötaidot näkyviin

Kentauri ja Allianssi järjestävät yhdessä Nuorten järjestötaidot näkyviin -koulutuksen toukokuussa. Koulutus auttaa tunnistamaan nuorten toiminnassa saamia taitoja.

Toimiiko järjestössänne nuoria vapaaehtoisia? Toiminnassa todennäköisesti syntyy monenlaisia taitoja ja osaamista, joiden esiin nostaminen voi olla hyödyllistä sekä nuorelle että järjestölle. Tule Allianssin ja osaamiskeskus Kentaurin yhdessä järjestämään webinaariin kuulemaan, millaisia taitoja järjestötoiminnassa voi karttua ja miten näitä taitoja voi tuoda esiin. 

Allianssi ja Kentauri: Nuorten järjestötaidot näkyviin

3.5.2023 klo 13.00-14.30 Zoomissa
Linkki toimitetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisvahvistuksessa.

Ohjelmaa päivitetään kevään aikana.

Webinaarissa kerrotaan Kentaurin toteuttamasta tutkimuksesta järjestötoimintaan liittyen ja esitellään tapoja tuoda erilaisilla osaamismerkeillä osaamista esiin. Webinaarissa julkistetaan myös järjestöjen käyttöön tarkoitettu itse tehdyn osaamismerkin työpajamalli. Työpajamallissa järjestö saa käyttöönsä työpajan ohjaamiseen tarkoitetun materiaalin ja voi sen avulla toteuttaa toiminnassaan oleville nuorille suunnatun osaamismerkkityöpajan. Työpajan toteuttava järjestö saa samalla tarpeellista tietoa siitä, millaista osaamista nuoret kokevat toiminnasta saaneensa. 

Tapahtumassa noudatetaan Allianssin turvallisemman tilan periaatteita

Tapahtuman kieli on suomi. Osallistuaksesi tapahtumaan tarvitset toimivan internetyhteyden sekä laitteen, jolla käytät sitä. Linkki tapahtuman Zoom-puheluun on ilmoittautumisvahvistuksen osana. 

Lisätietoja Mikael Lehtonen, koulutusasiantuntija
mikael.lehtonen@nuorisoala.fi
044 796 7951